× Anasayfa Hakkımızda Kategoriler Premium Üyelik İletişim
Basında Biz Medya Kiti Ekibimiz Blog
BLOG

Köpeğim Kayboldu Ne Yapmalıyım?


Köpeğiniz kaybolduğunda telaş yapmayın! Eğer ki dışarı gezmesi için bırakıyorsanız bir süre bekleyin. Eğer ki uzun bir süre geçip hala geri gelmediyse aşağıdaki adımları uygulayın.
Köpeğim Kayboldu Ne Yapmalıyım?
İlk olarak ne zaman ve nerede kaybolmuş olabilir onu düşünün. Ardından tahmini bir sonuca ulaştığınızda çevre yerleri gezin. Eğer ki bir sonuca ulşamazsanız internetten çevredeki veteriner ve hayvan barınaklarının telefon numaralarını bulun. Onları arayarak konum ve zaman bilgisi vererek haberdar olmalarını sağlayın. Dışarıda bir evcil hayvan bulan birisi ilk olarak bu yerlere müracaat ediyor.
Gören Duyan'a ilan gönder

Gören Duyan'a ücretsiz kayıt olup ilan verin. İlanınız saatler içerisinde onaylanıp yayına alınacak sosyal medya platformlarında, Gören Duyan web sitesi ve android uygulamasında paylaşılacak. İlan gönderdikten sonra anasayfada bulunan canlı destekten Gören Duyan ekibine ulaşarak afiş talep edin. Yetkililer sizin için özel olarak A4 boyutunda bir afiş tasarlayacak. Bu afişi çevrenizdeki kırtasiyelerden çıkartarak insanların görebileceği yerlere yapıştırın. Detayların olduğu ve güncellemeye hazır olan ilan linki ile birlikte Gören Duyan ekibinin hazırladığı afişi sosyal medya hesaplarınızda paylaşın. Gören Duyan'ın sosyal medya hesapları ilanınızın yayılmasına yardım edecek.
Fazla vakit kaybetmeden hemen ücretsiz olarak Gören Duyan'a ilan verin! Gören Duyan'a nasıl ilan verebileceğinizi öğrenmek için bu sayfayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz (Gören Duyan Nasıl Kullanılır?)


Etiketler: Gören Duyan, Kedim Kayboldu, Kayıp Kedi İlanları, Kayıp Kedi